ΠΡΟΦΙΛ

Η Κωνσταντινίδης Θεμιστοκλής A.E., προσφέρει υλικά συσκευασίας αγροτικών και άλλων εφαρμογών, σε τεράστια ποικιλία δίνοντας τα προϊόντα σας προστασία και εμφάνιση.

01

Αντιπρόσωπος της μεγαλύτερης βιομηχανίας αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα , των Πλαστικών Θράκης Α.Β.Ε.Ε. 

02

Η εταιρεία Κωνσταντινίδης Θεμιστοκλής A.E. όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζεται ως συνώνυμο της άμεσης εξυπηρέτησης και των ποιοτικών προϊόντων. 

03

Εξυπηρετούμε με το δικό μας δίκτυο διανομής , τον νομό Ημαθίας και Θεσσαλονίκης καθώς και τους όμορους νόμους της Πιερίας, Πέλλας, Χαλκιδικής και Κοζάνης.

Καθημερινά Πανελλαδικές αποστολές με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

04

Με την εμπειρία των 40 χρόνων, εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε ανάγκη σας.

05

Δίνουμε μεγάλη σημασία στον τομέα της ποιότητας.Την θεωρούμε βασική προϋπόθεση της επιτυχίας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά.

Για αυτό το λόγο τα προϊόντα μας παράγονται με συγκεκριμένες προδιαγραφές, πληρώντας τα αντίστοιχα πρότυπα.

Η εταιρεία Κωνσταντινίδης Θεμιστοκλής A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο των υλικών συσκευασίας.

Η εταιρεία Κωνσταντινίδης Θεμιστοκλης Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο της συσκευασίας στις αρχές της δεκαετίας του 80. Με έδρα την πόλη της Νάουσας και εξ΄αιτίας της μεγάλης αγροτικής παραγωγής της περιοχής, η εταιρεία ειδικεύτηκε στα υλικά συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και αγροτικών εφαρμογών προσφέροντας λύσεις συσκευασίας από την καλλιέργεια μέχρι και την διανομή.

Η συνεχής αναζήτηση για νέα προϊόντα και οι απαιτήσεις της αγοράς, οδήγησαν την Κωνσταντινίδης Θεμιστοκλής Α.Ε. με το πέρασμα του χρόνου να αποκτήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν όχι μόνο την γεωργία, αλλά και την βιομηχανία, την αλιεία, την παραγωγή τροφίμων, τον κατασκευαστικό κλάδο και την εστίαση.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στόχος μας είναι η μακρόχρονη συνεργασία με τον κάθε πελάτη. Η συνεργασία μας βασίζετε στην αξιοπιστία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μέσω της διαρκής συνεργασίας με τον πελάτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα